Detailní popis produktu
Bezlepkové noky jsou velmi chutné a plné tvarohu, jsou vhodné i pro lidi s nesnášenlivostí lepku nebo s celiakií.
Použití: Noky jsou vhodné jako příloha, nebo hlavní chod. Noky můžete použít na sladké i slané verze jídla. Vybrat si můžete nejen klasickou
italskou variantu gnocchi, kdy jsou noky vhodné pro ruzné druhy omáček - převážně rajčatová, nebo sýrová. Nebo si můžete vybrat variantu "po česku", kdy noky použijete ke klasickým českým omáčkám jako je rajská, koprová nebo guláš a samozřejmě na sladko jako škubánky s mákem, nebo ovocným přelivem.
Před konzumací tepelně upravte.
Příprava: Zmražené noky vložíme do vroucí jemně osolené vody a vaříme 5 minut. Nebo regenerujeme v konvektomatu - na vymazanou děrovanou nádobu naskládáme noky do jedné vrstvy, zvolíme proram pára po dobu 8 minut. Po vyjmutí noky můžeme servírovat jako přílohy ke slaným pokrmům, nebo ozdobíme např. ovocným přelivem, či mákem nebo oříšky.
Složení: Tvaroh tučný 44,6% (mléko, smetana, mlékárenské kultury), rýžová mouka 22,9%, bramborový škrob, voda, sušené vejce, vláknina bramborová, sůl.
Podmínky skladování: skladujte v mrazu (viz. minimální trvanlivost), po vyndání z mrazáku ihned tepelně opracujte podle návodu. Rozmražené noky znova nezamrazujte.
Výživové hodnoty na 100 g:
Energetická hodnota 932 kJ / 223,5kcal
Tuky: |
5,0 g |
z toho nasycené mastné kyseliny: |
2,9 g |
Sacharidy: |
36,4 g |
z toho cukry: |
1,7 g |
Vláknina: |
0,9 g |
Bílkoviny: |
6,9 g |
Sůl: |
0,4 g |
Tipy na použití a další inspirace najdete na našem webu: www.extrudo.cz
Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.
Doplňkové parametry
|
MRAŽENÉ VÝROBKY |
|
0.6 kg
|
|
ANO |
|
8594155020287 |
|
28700-47114 |
|
Skladujte v mrazu při teplotě -18 °C |
|
Extrudo Bečice s.r.o. |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.