MOUKY
Nejprodávanější

Fazolová mouka je přirozeně bezlepková. Je vhodná k zahuštění polévek, omáček, do pečiva a pomazánek. Fazolová mouka obsahuje řadu vitamínů a minerálů.

Pohanková mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyní na sladké i slané pokrmy. Je vhodná k pečení, vaření, zahušťování, obalování. Díky vysokému obsahu zdraví...

Jáhlová mouka je přirozeně bezlepková. Je vhodná pro sladké i slané pečení, k zahušťování polévek nebo omáček. Výborná pro pečení pečiva, nebo buchet.

Cizrnová instantní mouka je vhodná jako základ na pomazánky, jíška do polévek a omáček a surovina do bramborových výrobků.

Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality. Je přirozeně bezlepková, velice výživná a lehce stravitelná. Lze ji využít na přípravu dětské rýžové kaše, na...

Cizrnová mouka je přirozeně bezlepková, vhodná na vaření nebo pečení. Připravené jídlo obohatí o vysoký podíl bílkovin, vlákniny. Obsahuje řadu potřebných vitamínů.

Rýžová mouka jednodruhová je přirozeně bezlepková. Je lehce stravitelná a dodá tělu energii. Je vhodná na pečení, vaření, zahušťování.

Hrachová mouka je přirozeně bezlepková. Je dobře stravitelná a obsahuje vysoký podíl vlákniny a bílkovin.

Hrachová mouka je přirozeně bezlepková. Je dobře stravitelná a obsahuje vysoký podíl vlákniny a bílkovin.

Čočková mouka je přirozeně bezlepková, která se skvěle hodí na vaření, sladké i slané pečení. Je výborným zdrojem bílkovin a vlákniny.

Kukuřičná mouka polohrubá je přirozeně bezlepková. Je vhodná pro pečení, zahušťování, obalování nebo pro přípravu oblíbeného pokrmu polenta. Kukuřičná mouka je bohatá na...
Pokud řekneme slovo mouka, většinu z nás už dnes nenapadne jen bílá mouka pšeničná, ale i jiné druhy mouky a to i bezlepkové. V dnešní době je již standardem použití bezlepkových mouk na domácí pečivo, ale i k přípravě polévek, omáček, koláčů, těstovin...atd. K výběru Vám nabízíme mouky jednodruhové a instantní. Podle druhu si můžete vybrat mouky, které jsou vhodné k pečení, nebo k vaření, zahušťování polévek nebo omáček.