MOUKY
Nejprodávanější
Jemná rýžová krupička je vyrobena z rýžové mouky vysoké kvality. Je přirozeně bezlepková, velice výživná a lehce stravitelná. Lze ji využít na přípravu dětské rýžové kaše, na...
Rýžová mouka jednodruhová je přirozeně bezlepková. Je lehce stravitelná a dodá tělu energii. Je vhodná na pečení, vaření, zahušťování.
Kukuřičná mouka polohrubá je přirozeně bezlepková. Je vhodná pro pečení, zahušťování, obalování nebo pro přípravu oblíbeného pokrmu polenta. Kukuřičná mouka je bohatá na...
Pohanková mouka je přirozeně bezlepková. Má široké využití v kuchyní na sladké i slané pokrmy. Je vhodná k pečení, vaření, zahušťování, obalování. Díky vysokému obsahu zdraví...
Fazolová mouka je přirozeně bezlepková. Je vhodná k zahuštění polévek, omáček, do pečiva a pomazánek. Fazolová mouka obsahuje řadu vitamínů a minerálů.
Čočková mouka je přirozeně bezlepková, která se skvěle hodí na vaření, sladké i slané pečení. Je výborným zdrojem bílkovin a vlákniny.
Cizrnová instantní mouka je vhodná jako základ na pomazánky, jíška do polévek a omáček a surovina do bramborových výrobků.
Cizrnová mouka je přirozeně bezlepková, vhodná na vaření nebo pečení. Připravené jídlo obohatí o vysoký podíl bílkovin, vlákniny. Obsahuje řadu potřebných vitamínů.
Hrachová mouka je přirozeně bezlepková. Je dobře stravitelná a obsahuje vysoký podíl vlákniny a bílkovin.
Hrachová mouka je přirozeně bezlepková. Je dobře stravitelná a obsahuje vysoký podíl vlákniny a bílkovin.
Jáhlová mouka je přirozeně bezlepková. Je vhodná pro sladké i slané pečení, k zahušťování polévek nebo omáček. Výborná pro pečení pečiva, nebo buchet.
Pokud řekneme slovo mouka, většinu z nás už dnes nenapadne jen bílá mouka pšeničná, ale i jiné druhy mouky a to i bezlepkové. V dnešní době je již standardem použití bezlepkových mouk na domácí pečivo, ale i k přípravě polévek, omáček, koláčů, těstovin...atd. K výběru Vám nabízíme mouky jednodruhové a instantní. Podle druhu si můžete vybrat mouky, které jsou vhodné k pečení, nebo k vaření, zahušťování polévek nebo omáček.