STROUHANKY A OBALOVACÍ SMĚSI
Nejprodávanější
Kukuřičná strouhanka křupavá je bez lepku, při smažení saje méně tuku, nepřipaluje se a dobře přilne. Křehkost a křupavost obalovaných surovin vyniká svou zlatou barvou. Je...
Strouhanka japonského stylu - je lehká, šupinatá a křupavá, tedy perfektní pro fritování. Panko strouhanka Extrudo je bezlepková strouhanka inspirovaná japonskou kuchyní,...
Kukuřičná strouhanka křupavá je bez lepku, při smažení saje méně tuku, nepřipaluje se a dobře přilne. Křehkost a křupavost obalovaných surovin vyniká svou zlatou barvou. Je...
Kukuřičná strouhanka speciál s paprikovou je bez lepku, při smažení saje méně tuku, nepřipaluje se a dobře přilne. Křehkost a křupavost obalovaných surovin vyniká svou zlatou...
Kukuřičná strouhanka speciál s paprikovou je bez lepku, při smažení saje méně tuku, nepřipaluje se a dobře přilne. Křehkost a křupavost obalovaných surovin vyniká svou zlatou...
Italská obalovací směs z cizrnové mouky s bylinkami je směs určená k přímé aplikaci na maso nebo zeleninu a poté k následné tepelné úpravě - pečení, smažení, fritování. Pro...
Kukuřičná strouhanka s lupínky je bez lepku, při smažení saje méně tuku, nepřipaluje se a dobře přilne. Křehkost a křupavost obalovaných surovin vyniká svou zlatou barvou. Je...
Kukuřičná strouhanka splňuje trendy zdravého moderního stravování. Díky hlavní surovině - kukuřici - příjemně křupe, nenasakuje tuk a zůstává krásně zlatavá. A hlavním kladem je, že je bezlepková. Lze použít na obalování masa a výrobku z něj, ale i na obalování zeleniny.