KUKUŘIČNÁ STROUHANKA SPECIÁL 200g

Kód: 23770-50444
23 Kč 20,54 Kč bez DPH 11,50 Kč / 100 g
Skladem
Můžeme doručit do:
8.4.2024

Kukuřičná strouhanka speciál s paprikovou je bez lepku, při smažení saje méně tuku, nepřipaluje se a dobře přilne. Křehkost a křupavost obalovaných surovin vyniká svou zlatou barvou. Je vhodná k obalování masa, zeleniny, žampiónů nebo sýrů.
eshop glf

Detailní informace

Detailní popis produktu

Kukuřičná strouhanka speciál s paprikou je příjemně křupavá a přirozeně bezlepková. Je určena na obalování a smažení, zahušťování, vaření i pečení místo klasické strouhanky. Strouhanka kukuřičná křupavá splňuje trendy moderního stravování. Příjemně křupe a v porovnání s klasickou strouhankou nesaje tolik tuk. Je vhodná k obalování masa, zeleniny, žampiónů nebo sýrů. Extrudovaný výrobek.

Bez lepku, nenasakuje tuk,  křehkost a křupavost obalovaných surovin vyniká svou zlatou barvou.

Složení: kukuřičná mouka 93,6%, cizrnová mouka, jedlá sůl, rostlinný řepkový olej, paprikový oleoresin (slunečnicový olej, sladká paprika) 0,2%. 

Extrudovaný výrobek.

Výživové hodnoty na 100 g: 
Energetická hodnota:  1522 kJ / 360 kcal

 Tuky:    3,9 g
 z toho nasycené mastné kyseliny:     0,6 g
 Sacharidy:  68,4 g
 z toho cukry:     1 g
 Vláknina:        8,8 g
 Bílkoviny:   8,5 g
 Sůl:      1 g

 

 

Tipy na použití a další inspirace najdete na našem webu: www.extrudo.cz

Neustále se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, přesto může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

 

Doplňkové parametry

Kategorie: STROUHANKY A OBALOVACÍ SMĚSI
Hmotnost: 0.2 kg
Výrobce: Extrudo Bečice s.r.o.
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu do 25 °C
Bezlepkové: Ano
Počet MJ v kartonu: 12 ks/karton
EAN výrobku: 8594155029686

Zelenina v kukuřičné strouhance

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: