RÝŽOVÁ MOUKA VÝBĚROVÁ 400g

Kód: 23775-51356
BEZLEPKU
Značka: Extrudo
29,90 Kč 27,18 Kč bez DPH 7,48 Kč / 100 g
Momentálně nedostupné
Položka byla vyprodána…

Rýžová mouka jednodruhová je přirozeně bezlepková. Je lehce stravitelná a dodá tělu energii. Je vhodná na pečení, vaření, zahušťování.

KLAS

Detailní informace

Detailní popis produktu

Rýžová mouka je přirozeně bezlepková. Většinou se využívá pro přípravu sladkých dezertů. Je vhodná pro zahušťování omáček jak slaných tak sladkých jídel. 

 Složení: rýže

Výživové hodnoty na 100 g: 

Energetická hodnota 1464 kJ /351 kcal  

Tuky:          0,4 g 
z toho nasycené mastné kyseliny:          0,0 g 
Sacharidy:       74,0 g
z toho cukry:          0,0 g
Vláknina:             1,0 g 
Bílkoviny:          9,0 g 
Sůl:           0,0 g

 

Tipy na použití a další inspirace najdete na našem webu: www.extrudo.cz

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: MOUKY
Hmotnost: 0.4 kg
Výrobce: Extrudo Bečice s.r.o.
Země původu: Česká republika
Skladování: Skladujte v suchu do 25 °C
Bezlepkové: Ano
Počet MJ v kartonu: 12 ks/karton
EAN výrobku: 8594155032945
Položka byla vyprodána…
5
3x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
VV Avatar autora | 7.3.2022
Super !!!
5
JI Avatar autora | 10.1.2021
Excellent
5
AH Avatar autora | 17.10.2020
Rýžovou mouku od společnosti Extrudo kupuji již od roku 2015, kdy mi objevili celiakii. Ze všech bezlepkových muk je nejjemnější, má v cukroví a dortech nerozeznatelnou chuť od pšeničné mouky, dokonce se v receptech ani nemusí měnit množství. Pečivo z ní je samozřejmě o něco křehčí, ale pokud se třeba cukroví před sundáním z plechu nechá chvilku vystydnout, tak se neláme. Používáme ji také na trojobal (společně s kukuřičnou strouhankou, také Extrudo) na řízky nebo na výborné palačinky (90 g mléka, 1 vejce, 30 g mouky). Všem bych tuto mouku doporučila.
Nevyplňujte toto pole:
AH Avatar autora Mouka Extrudo 17.10.2020 16:57
Rýžovou mouku od společnosti Extrudo kupuji již od roku 2015, kdy mi objevili celiakii. Ze všech bezlepkových muk je nejjemnější, má v cukroví a dortech nerozeznatelnou chuť od pšeničné mouky, dokonce se v receptech ani nemusí měnit množství. Pečivo z ní je samozřejmě o něco křehčí, ale pokud se třeba cukroví před sundáním z plechu nechá chvilku vystydnout, tak se neláme. Používáme ji také na trojobal (společně s kukuřičnou strouhankou, také Extrudo) na řízky nebo na výborné palačinky (90 g mléka, 1 vejce, 30 g mouky). Všem bych tuto mouku doporučila.
Odpovědět