FALAFEL CRISPINS 200 g, 14x200 g (karton)

Kód: 23770-82033 KRT
BEZLEPKU
Značka: Crispins
558,60 Kč 498,75 Kč bez DPH 39,90 Kč / 1 ks
Skladem
Můžeme doručit do:
18.12.2024

Falafel Crispins je směs pro výrobu čistě vegetariánského pokrmu pocházejícího z Egypta. Smažené kuličky jsou bez lepku, s vysokým podílem vlákniny,  se podávají na talíři s jogurtovým dipem, nebo například v pita chlebu. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Falafel Crispins je směs pro výrobu čistě vegetariánského pokrmu pocházejícího z Egypta. Smažené kuličky jsou bez lepku, s vysokým podílem vlákniny,  se podávají na talíři s jogurtovým dipem, nebo například v pita chlebu.  

Složení: cizrna 66%, kukuřičná krupice, amarantové zrno, rýže, jedlá sůl, sušený česnek, sušená cibule, směs koření (koriandr, kmín, nové koření, skořice, zázvor, muškátový ořech, přepř).

Extrudovaný výrobek.

 Návod k přípravě

Nasypte do nádoby 200 g směsi a přidejte 300 ml vody a 2 lžičky oleje. Těsto důkladně promíchejte a nechte asi 5 minut odstát. Poté vytvořte kuličky a pečte ve fritéze při teplotě 190 - 200 ° C dozlatova, nebo v troubě na pečícím papíru.

Výživové hodnoty na 100 g: 

Energetická hodnota 1646 kJ / 392 kcal  

Tuky:          3,0 g 
z toho nasycené mastné kyseliny:          0,0 g 
Sacharidy:       69,0 g
z toho cukry:          0,0 g
Vláknina:           10,0 g 
Bílkoviny:        16,0 g 
Sůl:           3,0 g

 

Tipy na použití a další inspirace najdete na našem webu: www.extrudo.cz  

   

Přestože se maximálně snažíme, aby všechny informace o výrobcích byly aktuální a správné, může dojít z důvodu aktualizace předpisů ke změně složek a dietetických informací. Proto si prosím vždy přečtěte etiketu na výrobku a nespoléhejte se pouze na informace poskytnuté na našich stránkách.

Doplňkové parametry

Kategorie: SMĚSI CRISPINS KARTONOVÉ BALENÍ
Hmotnost: 2.8 kg

Videorecept na přípravu falafelu Crispins

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: