STROUHANKY A OBALOVACÍ SMĚSI
Nejprodávanější
Výpis produktů
                                                                                                                                                                                    Kukuřičná strouhanka speciál s paprikovou je bez lepku, při smažení saje méně tuku, nepřipaluje se a dobře přilne. Křehkost a křupavost obalovaných surovin vyniká svou zlatou...
                                                                                                                                                                                    Kukuřičná strouhanka křupavá je bez lepku, při smažení saje méně tuku, nepřipaluje se a dobře přilne. Křehkost a křupavost obalovaných surovin vyniká svou zlatou barvou. Je...
                                                                                                                                                                                    Kukuřičná strouhanka speciál s paprikovou je bez lepku, při smažení saje méně tuku, nepřipaluje se a dobře přilne. Křehkost a křupavost obalovaných surovin vyniká svou zlatou...
                                                                                                                                                                                    Italská obalovací směs z cizrnové mouky s bylinkami je směs určená k přímé aplikaci na maso nebo zeleninu a poté k následné tepelné úpravě - pečení, smažení, fritování. Pro...
                                                                                                                                                                                    Kukuřičná strouhanka s lupínky je bez lepku, při smažení saje méně tuku, nepřipaluje se a dobře přilne. Křehkost a křupavost obalovaných surovin vyniká svou zlatou barvou. Je...
                                                                                                                                                                                    Kukuřičná strouhanka křupavá je bez lepku, při smažení saje méně tuku, nepřipaluje se a dobře přilne. Křehkost a křupavost obalovaných surovin vyniká svou zlatou barvou. Je...
